miercuri, 5 martie 2014

Cu o floare nu se face primavara cu mai multe da

Cu o floare nu se face primavera cu mai multe da! ca tot vine primavara sa ne pregatim pentru a explora florile, plantele, peisajele naturale, Primavara creste iarba infloresc pomii natura incepe sa invie. Sa vorbim despre natura cateva flori frumoase pentru iubitori de natura.

Floarea Hibiscus

Arbust rezistent la inghet ce infloreste in perioada de vara-toamna prefera spatiile insorite din gradina in timpul caniculei se uda abundant

 Trandafiri in Ghiveci

Prefera solurile neutre (ph 7) ferestrele cu multa lumina si cu o umiditate ridicata in sol prin eliminarea florilor ofilite se stimuleaza o inflorire abundenta si esalonata. Poze cu trandafiri, imagini cu flori foarte frumoase sa iubim natura..

Floare de Liliac

Floarea de liliac este un arbust rustic rezistent la inghet ce infloreste primavera. Poate fi plantat in pamant atat primavera cat si toamna, in locuri cu semiumbra se uda moderat. Floarea de liliac are un miros deosebit de frumos.

Floarea Azalee


Azalee prefera solul cu un ph acid, pastrat in permanenta umed cu o temperatura mai scazuta si cu multa lumina fara soare direct. Imagini cu flori azalee.

floare orhidee

Orhideea trebuie ferita de sursele de caldura directa sau uscaciune daca sunt pastrate la temperaturi moderate 18-20 grade florile de orhidee vor rezista chiar si 2 saptamani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru coment!!! te mai astept pe blog..